Categories

Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021

Logo Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021

Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021, eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor, tehnologii avansate de prelucrare prin așchiere CNC.

Despre GreenBau

GreenBau Tehnologie SRL, înființată în 2004, este distribuitorul exclusiv în România al întregii game de mașini-unelte CNC Okuma, Cincom Citizen, Brother, Okamoto.

GreenBau oferă soluții complete – de la studii de timp, vânzare, instalare, service, instruire, cât şi servicii de asistenţă tehnică – la introducerea în lucru a reperelor pe maşina-unealtă nou achiziţionată, asistenţă în alegerea şi procurarea sculelor necesare, a sistemelor de prindere speciale, implementarea tehnologiilor de prelucrare.

De peste 17 ani GreenBau oferă soluții optime de prelucrare pe mașini unelte CNC, cu precizie superioară si repetabilitate în timp, mașini de care au nevoie toate industriile unde se cere precizie și productivitate. Mașinile ofertate de GreenBau acoperă industria aeronautică, auto, energetică și petrolieră, mașini agricole, medicală, electronică, matrițe.

Despre Demo Metal Virtual 2021

DEMO METAL a reprezentat întotdeauna o oportunitate pentru industria din România de a demonstra puterea utilajelor și tehnologiilor noi, ale mașinilor comercializate de către GreenBau.
2020 a fost un an fără posibilitatea de a prezenta noutăți din domeniul tehnologiei mașinilor CNC la târguri de profil și suntem bucuroși să le prezentăm la Demo Metal Virtual.

Cu aceasta ocazie, vom putea prezenta pentru prima data și mașini CNC de gabarit mare, produse de OKUMA Japonia.
Acest lucru se va face prin prezentarea virtuală a showroom-ului OKUMA din Germania.

Suntem siguri că această prezentare va fi benefică clienților nostri din industrie, care au fost afectați de pandemie și trebuie să se reinventeze, luând în considerare că extinderea zonei de producție este esențială pentru întreaga economie.

Ferry GRINBERG, CEO GreenBau Tehnologie SRL

WORKSHOPS

Programare conversațională direct pe mașina CNC OKUMA

1. Programare conversațională direct pe strungul CNC OKUMA

Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021 - Programare conversațională direct pe strungul CNC OKUMA

Strungul OKUMA poate fi programat direct din comanda numerică, în timp ce lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF).

Advanced One-Touch (AOT) vă permite să creați cu ușurință un program pe mașina-unealtă Okuma pentru a optimiza capacitățile mașinii dvs. AOT vă permite să descrieți geometria piesei folosind comenzi simple, menite de meniu. Apoi, sistemul desenează forma definită înainte de a dezvolta programul complet de prelucrare pentru dvs.

Prezintă ing. Cristian RĂDUCĂ

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021. Prezintă ing. Cristi RĂDUCĂ specialist departament aplicații.

2. Programare conversațională pe centru de prelucrare CNC OKUMA

Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021 - Programare conversațională pe centru de prelucrare CNC OKUMA

Centrele de prelucrare OKUMA pot fi programate direct din comanda numerică, în timp ce lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF).

Advanced One-Touch (AOT) vă permite să creați cu ușurință un program pe mașina-unealtă Okuma pentru a optimiza capacitățile mașinii dvs. AOT vă permite să descrieți geometria piesei folosind comenzi simple, menite de meniu. Apoi, sistemul desenează forma definită înainte de a dezvolta programul complet de prelucrare pentru dvs.

Prezintă ing.Adrian MOCANU

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021. Prezintă ing. Adrian MOCANU specialist departament aplicații.

LIVE – STREAMING

LIVE: Prezentarea mașinilor OKUMA din showroom OKUMA Europe Krefeld, Germania

Locație: Showroom OKUMA Europe Krefeld, Germania
Companie: GreenBau Tehnologie
Speaker: Geraldina GRECU, Reprezentant vânzări GreenBau Tehnologie
Prezentare: Se vor prezenta mașinile OKUMA din showroom: MCR-S 30×50, MU-8000V, MULTUS U3000, MB-46 VAE Standroid, MULTUS B250II Armroid, GP25W

Prezintă ing. Geraldina GRECU

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021.

LIVE: Demonstrații de prelucrare pe Strungul LB 3000 EXII

Program: Vor avea loc 3 demonstrații pe zi la orele: 10:30, 14:30, 16:00
Locație: Showroom GreenBau Tehnologie din București
Speaker: Cristi RĂDUCĂ, Specialist Departament Aplicații
Prezentare: Demonstrații LIVE de prelucrare pe Strungul LB 3000 EXII

Piesa demonstrativă – Proiect schiță
Piesa demonstrativă – reper prelucrat pe strungul LB3000 EXII
Prezintă ing. Cristian RĂDUCĂ

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021.

Resurse / Linkuri