Programare conversațională direct pe mașina CNC

Programare conversațională intuitivă, chiar pe mașina-unealtă

Programarea conversațională pe strunguri OKUMA (explicativ detaliat)

Pentru geometriile pieselor simple și complexe, programarea conversațională, cum ar fi AOT-IGF, poate oferi o soluție simplă și rapidă pentru desenarea modelelor de piese direct pe unitatea de control a mașinii OKUMA OSP.

Software-ul AOT vă oferă posibilitatea de a descrie geometria pieselor utilizând comenzi simple din meniu afișat, cum ar fi Face / Long / Groove / Thread.

Veți primi instrucțiuni pas cu pas care vă ghidează prin procesul de selectare a tipului de material, a sculelor, a proceselor și a mișcărilor de prelucrare. De acolo, sistemul generează apoi forma finală a piesei înainte de a dezvolta programul complet de prelucrare ISO.

Programare conversațională intuitivă, chiar pe mașina-unealtă - Advanced One Touch IGF

AOT este un software intuitiv conceput pentru a vă îmbunătăți mașina Okuma. Funcțiile includ posibilitatea de import fisiere 2D DXF, și genera automat programul IGF în care se poate ulterior intervenii și modific după cerințele operatorului.

Strungul poate fi programat direct din comanda numerică, în timp ce lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF).

Nu necesită cunoștințe avansate de programare, această comandă numerică fiind capabilă să genereze imediat tehnologia de prelucrare, cu ordinea operațiilor, sculele necesare, regimurile de așchiere (turații, avansuri, adâncimi de așchiere etc).

Simulare 3D în timp de real și cu estimarea timpului de prelucrare pe fiecare operație în parte sau timp total de prelucrare pe reper.

Programare conversațională intuitivă - Advanced One Touch IGF
Advanced One-Touch (AOT) vă permite să creați cu ușurință un program pe mașina-unealtă Okuma pentru a optimiza capacitățile mașinii dvs. AOT vă permite să descrieți geometria piesei folosind comenzi simple, menite de meniu. Apoi, sistemul desenează forma definită înainte de a dezvolta programul complet de piese pentru dvs.

Beneficii

  • Strategii avansate de prelucrare direct din sursa IGF
  • Baza de date de prelucrare integrată și auto-optimizată
  • Programare ușoară selectând doar blocuri de proces
  • Procesul de prelucrare creat de sistem poate fi personalizat după cum este necesar
  • Oferă instrucțiuni pas cu pas pentru a vă ghida prin procesul de selectare a tipului de material, a formei, a sculelor, a proceselor și a regimurilor de prelucrare
  • Folosește o funcție de import fișiere DXF pentru a importa forme de desen 2D direct în aplicația AOT
  • Simulează procesul de prelucrare și arată un studiu de timp
  • Afișează programul ISO – și puteți face modificări suplimentare în listă

RESURSE VIDEO

1. Programare conversațională direct pe strungul CNC OKUMA

Strungul OKUMA poate fi programat direct din comanda numerică, în timp ce lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF).

Advanced One-Touch (AOT) vă permite să creați cu ușurință un program pe mașina-unealtă Okuma pentru a optimiza capacitățile mașinii dvs. AOT vă permite să descrieți geometria piesei folosind comenzi simple, menite de meniu. Apoi, sistemul desenează forma definită înainte de a dezvolta programul complet de prelucrare pentru dvs.

Speaker ing. Cristian RĂDUCĂ

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021. Prezintă ing. Cristi RĂDUCĂ specialist departament aplicații.

2. Programare conversațională direct pe centru de prelucrare CNC OKUMA

Centrele de prelucrare OKUMA pot fi programate direct din comanda numerică, în timp ce lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF).

Advanced One-Touch (AOT) vă permite să creați cu ușurință un program pe mașina-unealtă Okuma pentru a optimiza capacitățile mașinii dvs. AOT vă permite să descrieți geometria piesei folosind comenzi simple, menite de meniu. Apoi, sistemul desenează forma definită înainte de a dezvolta programul complet de prelucrare pentru dvs.

Speaker ing.Adrian MOCANU

Extras din Video Streaming GreenBau în cadrul Demo Metal Virtual 24-28 MAI 2021. Prezintă ing. Adrian MOCANU specialist departament aplicații.

Citește și despre tehnologiile:

Resurse Linkuri