MetalShow TIB 2024

Anul acesta GreenBau Tehnologie v-a expune la MetalShow & TIB 2024, în Stand 75 Pavilion B2, mașini-unelte CNC prelucrare prin așchiere OKUMA, strung swiss-type CITIZEN Cincom și strung cu doi arbori și două turele CITIZEN Miyano BNE65MYY, mașină de rectificat Okamoto și un sistem de automatizare concept propiu Flex-Gantry, în premieră.

Începând cu 15 mai și până pe 20 iunie 2024, puteți obține mașinile unelte CNC din gama Okuma cu un discount incredibil de 10%! Profitați acum de această oportunitate unică pentru a aduce în compania dumneavoastră tehnologia de vârf și performanța excepțională pe care le oferă mașinile CNC Okuma. Fiți gata să vă ridicați producția la un nivel superior și să vă depășiți concurența! Nu ratați această șansă – contactați-ne de astăzi și aflați cum puteți beneficia de această ofertă senzațională!

strung CNC multifuncțional OKUMA MULTUS U3000

Echipat cu cap prelucrare pe axa B, este o mașină cu care se pot prelucra piese cu forme complexe

OKUMA MULTUS U3000 este un strung multifuncțional versatil cu braț de schimbare sculă automat, opțional arbore secundar și turelă dispusă în partea inferioară a mașinii. Strungul CNC OKUMA MULTUS U3000 are o gamă largă de funcții de prelucrare și reprezintă un complex de putere, viteză și flexibilitate în așchiere. Cu această mașină, puteți crea contururi, efectua găurire adâncă și danturare, iar operațiile de strunjire și frezare se pot realiza dintr-o singură prindere, realizându-se piese de complexitate ridicată.

Okuma OSP-P500 este răspunsul revoluționar la provocările actuale și viitoare

Performanța de prelucrare este îmbunătățită cu hardware de înaltă performanță și control software optimizat

Capacitatea de procesare îmbunătățită și viteza de răspuns între modulele de control scurtează timpul de procesare. Performanța CNC este calculată de două ori față de produsul convențional. Diagnosticarea AI durează o treime din timp, în comparație cu produsul convențional. Ruperea sculei în timpul prelucrării poate fi detectată în prealabil, iar anomaliile arborilor principali și ale axelor de avans pot fi determinate instantaneu.

Okuma OSP-P500 este răspunsul revoluționar la provocările actuale și viitoare - MetalShow & TIB 2024
Centrul Vertical de prelucrare în 5-axe simultan OKUMA GENOS M560V-5AX - MetalShow & TIB 2024

Centrul Vertical de prelucrare în 5-axe simultan OKUMA GENOS M560V-5AX

MADE IN JAPAN

Prelucrare în 5 axe simultan, oferă productivitate ridicată și fiabilitate într-o amprentă mică

Cel mai accesibil centru de prelucrare verticală în 5 axe de ultimă generație de la OKUMA, este conceput special pentru fabricarea de piese de înaltă precizie și pentru obținerea unei capacități ridicate de așchiere într-un design compact. Structura solidă de tip dublă coloanî, controlul total a 5 axe simultane și stabilitatea termică performantă oferă posibilitatea de a prelucra cu ușurință o gamă largă de materiale.

Integrarea soluțiilor de automatizare pe mașini CNC, Flex-Gantry

Celulă automatizare flexibilă pentru producția CNC de serii mici

Descoperă o soluție de automatizare flexibilă pentru serii mici de producție CNC! Sistemul oferă o gamă versatilă de prelucrare pentru diametre între Ø25 mm și Ø120 mm, și lungimi de repere între Ø25 mm și Ø100 mm. Configurarea pentru un nou reper durează maxim 30 de minute, iar sistemul nostru de siguranță, conform normelor CE, include laser beam, senzori de proximitate și gard de protecție. Cu un controler portabil dotat cu ecran tactil, operatorul are flexibilitate maximă în mișcare. Interfața grafică prietenoasă este ușor de utilizat, fără necesitatea cunoștințelor de programare a roboților. Poți stoca date pentru diferite proiecte și repere, având la dispoziție 1000 de programe. Aduceți eficiență și flexibilitate în producția dvs. CNC!

Integrarea soluțiilor de automatizare pe mașini CNC, Flex-Gantry - MetalShow & TIB 2024
Strung swiss-type CITIZEN CINCOM L32X LFV - MetalShow & TIB 2024

Strung swiss-type CITIZEN CINCOM L32-1M10 LFV

O mașină de ultimă generație cu prelucrare pe axa-B pe ambii arbori și cu o axă Y suplimentară

Strungurile „swiss type” CITIZEN-CINCOM permit realizarea diverselor piese cu complexitate ridicată. Pentru a răspunde cerințelor actuale ale industriei de prelucrare, CITIZEN a introdus un concept nou al modelului L32 având funcția LFV (Low Frequency Vibration) integrată, astfel încât clienții să optimizeze procesul de fabricație folosind opțiunile incluse pentru a configura utilajul necesar nevoilor lor de producție.

Strung orizontal cu doi arbori și două turele CITIZEN MIYANO BNE-65MYY

Echipat cu două axe Y și o axă B, noile modele BNE oferă prelucrări simultane cu precizie ridicată

Aceste noi modele din seria BNE, au moștenit caracteristici de înaltă rigiditate și precizie pentru care seria BNE a fost foarte apreciată. Modelele MYY sunt echipate cu o axă Y pe ambele turele superioară și inferioară, și modelele MSB care sunt echipat de asemenea cu o axă B pe turela superioară.

Okamoto ACC63SA1 mașină CNC de rectificat - MetalShow & TIB 2024

Okamoto ACC63SA1 mașină CNC de rectificat

O mașină de ultimă generație de rectificare standard

Cu o lungime de rectificare de 500 – 1000 mm și o cursă transversală de 200 – 500 mm, seria Okamoto ACC-SA1 este ideală pentru ateliere. Dispune de un nivel ridicat de echipamente standard pentru a asigura o manipulare ușoară producție rapidă și precisă de piese mici. Batiul din fontă rigid în construcție și glisare dublu-V atât a ​​mesei, cât și în diagonală asigura precizie pe termen lung.

Accesul în cadrul evenimentului este gratuit, însă vizitatorii trebuie să se înregistreze.