Strung CNC GENOS L

Strung-ul CNC GENOS orizontal din seria L cu o turelă are un arbore principal integrat pentru prelucrarea CNC puternică și de înaltă precizie.

Strung CNC GENOS seria L
GENOS seria L – strunguri CNC cu o turelă

Aceste strung-uri CNC cu o singură turelă sunt mai puternice, mai mici și ideale pentru prelucrarea cu ușurință a unei game largi de materiale exotice.

Reper prelucrat pe Strung GENOS L3000-e
Reper prelucrat pe GENOS L3000-e / Industria Energetică

Motorul integrat al arborelui principal asigură o capacitate de prelucrare sporită, iar ghidajele extrem de rigide pot susține capacități mari de prelucrare.

Strung CNC cu frezare pe axa Y (opțional)

Aceste strung-uri CNC GENOS orizontale foarte evoluate oferă capabilități de frezare și o axă Y opțională într-o amprentă compactă.

Strung CNC GENOS L2000-e cu frezare pe axa Y (opțiune)
Strung CNC GENOS L2000-e(MYx380) cu frezare pe axa Y (opțiune)

Productivitatea din ateliere este crescută prin montarea unei păpușe mobile (opțional) care permite configurarea mai ușoară pentru diferite lungimi de piese de prelucrat.

montarea unei păpușe mobile (opțional)
montarea unei păpușe mobile (opțional)

Construcția Thermo-Friendly – inclusiv TAS-C (Thermo Active Stabilizer – Construction) – este standard și compensează automat efectele termice pentru a menține toleranțe strânse.

Reper prelucrat pe Strung GENOS L3000-e
Reper prelucrat pe GENOS L3000-e / Industria Auto

Funcționarea continuă pe termen lung este posibilă și cu sistemele de descărcare și alimentare automată de piese. Alimentarea de tip Okuma NC Gantry Loader permite încărcarea / descărcarea în timpul prelucrării.

OKUMA Gantry Loader - Genos L2000-e
OKUMA Gantry Loader – Genos L2000-e

Prelucrare Machining Navi

Variația vitezei axului în conformitate cu cea mai bună amplitudine și perioadă face posibilă eliminarea “bătăii” în timpul operațiilor de strunjire. Durata de viață a sculei poate fi extinsă și timpul de prelucrare redus cu utilizarea condițiilor optime de tăiere, producând efecte semnificative în aplicațiile de găurire / alezare, filetare și canelare.

Prelucrarea Navi T-g (filetare)
Prelucrarea Navi T-g (filetare)

Funcția Machining Navi T-g (pentru filetare) asigură un control optim, mărind sau micșorând viteza arborelui principal la fiecare trecere pentru a elimina vibrațiile periodice care reprezinta o cauză a urmelor sculelor.

Funcția Machining Navi – i de la Okuma alege viteza optimă la care mașina CNC poate evita vibrațiile, economisind astfel timpul operatorului și crescând productivitatea.

Funcția Machining Navi – g utilizează controlul OSP și senzorii pentru a monitoriza vibrațiile. Când este detectată o vibrație, funcția recomandă fie modificări ale vitezei arborelui, fie efectuează automat reglajele de viteză ale arborelui principal. Funcția este disponibilă atât pentru strunguri, cât și pentru aplicații pe centre de prelucrare.

OKUMA GENOS Seria L

Resurse / Linkuri