Categories

Centre Verticale 3 axe GENOS Seria M-V

Centre verticale în 3 axe OKUMA

Centre-le verticale de prelucrare CNC în 3 axe seria GENOS M-V, bazate pe tehnologia dovedită a seriei MB-V, oferă valoare OKUMA la un preț economic și accesibil. Stabile termic, precise și rigide, aceste mașini oferă o productivitate și o rentabilitate ridicată. Cu alte cuvinte, Excelență accesibilă. Echipate cu sistemul de control OSP lider în industrie al Okuma, aceste centre de prelucrare verticale ecologice au puterea și flexibilitatea de a oferi rezultate excelente la fiecare utilizare.

OKUMA Seria GENOS M-V

GENOS M560-VE

Centre Verticale CNC în 3 axe GENOS M560-VE

Lider de piață în centre verticale 3 axe

Poate prelucra o varietate de materiale, de la titan la aluminiu, și face acest lucru fără a sacrifica calitatea finisajului sau productivitatea.

GENOS M660-V-e

Centre Verticale CNC în 3 axe GENOS M660-VE

Excelență în prelucrare – într-o nouă dimensiune

Construcția foarte rigidă și stabilă termic permite acestui centru de prelucrare vertical pe 3 axe o abatere termică redusă și performanțe de prelucrare îmbunătățite. 

GENOS M660-V-e combină o masă de lucru mare într-o amprentă compactă, arborele principal CAT40 BIG-PLUS® și tehnologia inteligentă permițând prelucrarea pieselor mari și complexe. Un arbore principal opțional CAT50 BIG-PLUS® este de asemenea disponibil pentru prelucrări intensive. 

Centru vertical de prelucrare în 3 axe GENOS M660-VE este o mașină CNC spațioasă. Masa mai mare reduce la minimum restricțiile privind dimensiunea piesei de prelucrat și lungimea sculei, lăsând în același timp spațiu suficient pentru a adăuga mese rotative sau sisteme de prindere. Bazându-se pe succesul mașinilor din seria GENOS M, incluzând liderul pieței GENOS M560-V, GENOS M660-V este al 21-lea produs care se adaugă liniei de produse Okuma VMC (Vertical Machine Center).

Noul GENOS face parte din seria de mașini Excelență Accesibilă, o familie de produse cu funcționalități dovedite, oferite la prețuri atractive. GENOS M660-V este construit cu tehnologia Okuma Thermo-Friendly Concept, oferindu-i capacitatea de a rezista la deformarea termică în timpul procesului de prelucrare. De asemenea, elimină necesitatea încălzirii mașinii.

În plus, construcția rigidă, cu coloană dublă, reduce vibrațiile pentru o uzură mai redusă a componentelor critice ale mașinii, permite viteze optime ale axului și crește precizia pentru performanțe de prelucrare îmbunătățite. Este, de asemenea, una dintre cele mai grele mașini din clasa sa.

Resurse / Linkuri