Centre orizontale OKUMA Seria MA-H

Centre de prelucrare orizontale cu viteză și precizie mare

Când afacerea dvs. are nevoie de o mașină care oferă o productivitate ridicată fără a compromite precizia, aruncați o privire la centrele de prelucrare orizontale din seria MA-H. Mașinile MA-400H / 500H / 600H / 800H, fiind a treia generație de design dovedit, se pot lăuda cu o serie de caracteristici tehnice care garantează atingerea rezultatelor vizate. Viteza rapidă de avans a axei de 60 m/min asigură acces aproape instantaneu la piese, crescând productivitatea.

O gamă largă de axe oferă o gamă completă de putere de la cea mai mică până la cea mai mare rotație. Pentru a menține acuratețea excepțională, mașina este echipată cu un sistem de răcire cu manșon dublu ax care îi stabilizează temperatura pentru a preveni deformarea care duce la imperfecțiuni.

Seria MA-H este un punct de cotitură pentru fabricarea rapidă a componentelor, un pas înainte cu adevărat profitabil.

OKUMA Seria MA-H

MA-400HA

MB-400HA este un centru de prelucrare CNC orizontal stabil, termic, de mare viteză, care oferă o accelerație rapidă, schimbări scurte ale sculelor și o putere mare pentru a îmbunătăți productivitatea. Ca parte a colecției noastre de mașini „Excelență accesibilă”, modelul MB-400H poate fi echipat cu un arbore principal de 15K sau 20K-rpm pentru a oferi o productivitate maximă într-o amprentă minimă.

MA-8000H

Okuma Corporation a dezvoltat noul centru de prelucrare orizontal MA-8000H cu o dimensiune a paletului de 800 x 800 mm. Echipat cu funcții abundente de economisire a energiei și tehnologii ecologice care funcționează autonom, fără intervenție umană, acest nou produs sprijină puternic eforturile utilizatorilor de decarbonizare. În plus, prin îmbunătățirea capacității de a răspunde automatizării, Okuma oferă o flexibilitate mai mare pentru a îndeplini diverse cerințe de automatizare

MA-12500H

Semnul distinctiv al MA-12500H este capacitatea sa de a oferi un echilibru bun între viteză și putere de prelucrare pentru prelucrarea materialelor dificil de prelucrat, fontă și aliaje de aluminiu. Acest lucru îl face foarte potrivit pentru prelucrarea aerospațială a pieselor mari.

Resurse Linkuri