Okuma EMO Hannover 2023

EMO Hannover 2023 a fost un mare succes!

EMO Hannover 2023, oportunitate unică de a vedea cele mai recente inovații în tehnologia de prelucrare, de a face legătura cu liderii din industrie și de a învăța de la cei mai buni din domeniu. Dorim să vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și pentru participarea energică în timpul zilelor de expoziție.

Okuma își aniversează 125 de ani în acest an și va prezenta numeroase inovații, cu ocazia EMO 2023. În combinație cu soluția software proprie Okuma și cele mai recente strategii de prelucrare și automatizare, veți crește potențialul dumneavoastră în producție!
Okuma își aniversează 125 de ani în acest an și va prezenta numeroase inovații, cu ocazia EMO 2023

Mașinile-unelte Okuma și tehnologii de automatizare de ultimă generație.

Okuma la EMO Hannover 2023: stand de 1.042m2

Okuma la EMO Hannover 2023: stand de 1.042m2, 12 mașini CNC expuse din care 4 în premieră europeană, 3 în premieră globală; 6 soluții de automatizare; noul OSP-P500, Digital-Twin; „Green-Smart Machine”; Tour ghidat, conferințe.

Prelucrări live pe mașinile-unelte expuse, inclusiv premiere mondiale și europene în domeniul prelucrarilor.

Noul strung reproiectat LB3000EX III cu noua comandă numerică OSP-P500

Noul strung reproiectat LB3000EX III cu noua comandă numerică OSP-P500 - Okuma la EMO 2023

Mașină multifuncțională nou proiectată MULTUS U3000. 

Mașină multifuncțională nou proiectată MULTUS U3000 - Okuma la EMO 2023
Design nou pentru o sinergie mai bună între utilizator și mașină. Echipat cu noul OSP-P500 pentru performanță maximă. 

Centrul orizontal MB-5000HII cu un design nou și impresionantul OSP-500, eficiență cu precizie constantă pentru producția dvs.

Centrul orizontal MB-5000HII cu un design nou și impresionantul OSP-500 - Okuma la EMO 2023

La 60 de ani de la introducerea primei comenzi numerice OSP, Okuma prezintă la EMO Hannover 2023, noul OSP-P500

OSP-P500 este răspunsul revoluționar la provocările actuale și viitoare – Conceptul inovator “Digital Twin”

★ Reproducere digitală fidelă a mașinilor și proceselor de prelucrare ★ Funcționare inteligentă prietenoasă pentru începători ★ Realizarea de prelucrare de mare viteză și precizie ridicată ★ Reducerea impactului asupra mediului, soluții de economisire a energiei ★ Securitate cibernetică mărită.

Echipat cu ECO suite plus, Green-Smart Machine contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon

Green-Smart Machine contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon - Okuma la EMO 2023

Cu un pas către transformarea societății decarbonizate în realitate, Okuma a definit „Green-Smart Machine” ca fiind mașini-unelte inteligente care contribuie la rezolvarea problemelor de mediu, obținând în mod autonom atât precizie dimensională stabilă, cât și consum redus de energie.

ECO Power Monitor, care vizualizează și înregistrează consumul de energie și emisiile de dioxid de carbon pentru analiză

Viitorul prelucrării este automatizarea

Okuma ARMROID - EMO 2023

Okuma prezintă la EMO Hannover 2023, 6 soluții complete de automatizare integrate cu mașinile unelte expuse: Turn de paleți până în 4 nivele și 24 de paleți individuali totul într-o amprentă la sol extrem de mică, automatizări modulare scalabile cu celulă robot Yaskawa în 6-axe, celulă robot alimentare ORC Minitend, integrare full NC Gantry Loader OGL5-OII de la Okuma, stocare piese de prelucrat pentru arbori cu robot integrat ARMROID, alimentare strung Turn-Assist 200.

logo Okuma 2023

Este de remarcat faptul că Okuma, care își sărbătorește 125 de ani în 2023, își produce propriul sistem numeric de control OSP de aproape 60 de ani. De asemenea, produce propriile drive-uri, encodere și aproape toate celelalte componente ale mașinilor-unelte.