Centru de prelucrare vertical Okuma MB-46VA/B

Centru de prelucrare CNC vertical

Centru de prelucrare CNC vertical -  Okuma MB-46VA/B
Centru de prelucrare CNC vertical – Okuma MB-46VA/B

Centru de prelucrare vertical MB-46VA/B din seria ACE CENTER MB-V stabilesc standardul optim pentru eficiență, utilitate și viteză mare în prelucrarea. Printre cele mai rapide din industrie.

O stabilitate termică impresionantă și o depășire a mesei zero permit toleranțe strânse și precizie extremă. Designul ergonomic cu acces frontal, amprenta la sol minim, oferind în același timp rezultate maxime.

În plus, seria MB-V este ecologică și nu necesită fluid hidraulic. Optimizarea construcției bazată pe analiza FEM și cu traverse rapide ale arborelui principal cu accelerație Hi-G se combină pentru a crea o mașină solidă, agilă, care își îndeplinește promisiunea de viteză și precizie la fiecare ciclu de prelucrare.

Performanță mai mare, efort mai mic

Când este utilizat, de exemplu, pentru prelucrarea pieselor cubice, a componentelor matriței sau a componentelor semiconductoare, centrul de prelucrare vertical excelează în special prin precizia sa repetată extremă, dinamica excelentă și frezarea de înaltă performanță.

Acest lucru asigură calitate, productivitate și precizie maximă. Precizia este garantată și prin structura dublă rigidă dovedită.

În plus, mașina a fost proiectată în așa fel încât să poată fi îndepărtate și cantități semnificative de așchii de aluminiu. Acest lucru garantează utilizarea maximă a mașinii.

Operabilitate optimizată pentru a satisface cerințele clienților

Operarea simplă a centrelor MB-V cu controlerul Okuma OSP P300 poate fi, de asemenea, personalizată pentru a satisface cerințele individuale ale clienților.

Sunt disponibile o serie de aplicații de inginerie de control al prelucrări avansate, cum ar fi controlul de mare viteză “Hyper-Surface” sau “Machining Navi“, pentru a evita vibrațiile în timpul prelucrării.

Opțiunea software „One-Touch IGF” facilitează programarea atelierelor. „Conceptul Thermo-Friendly” de la Okuma garantează, de asemenea, fiabilitatea maximă a procesului, stabilitatea dimensională și precizia formei în lumea producției ca standard.

Specificații Tehnice
Dimensiune Masă [mm]760 x 460
Viteza arbore principal [min-1]8,000, 6,000 [15,000, 20,000, 25,000, 35,000]
Numărul de scule20 [32], [48], [98]
Putere Motor (VAC) [kW]11/7.5 [22/18.5, 30/22, 15/11]
Traverse [m/min]X: 560 / Y: 460 / Z: 460
Prelucrări / opționaleSistem paletare APC, Automatizare STANDROID

Produse similare

Resurse / Linkuri