3D Virtual Monitor simulare CAM Okuma

3D Virtual Monitor simulare de prelucrare CAM direct în PC sau pe comanda numerică Okuma OSP300.

Complexitatea ridicată de automatizare, mașinile și procesele conexe de fabricare fac tot mai dificilă evitarea erorilor de programare ducând la costuri suplimentare. Okuma 3D Virtual Monitor (3DVM) este soluția de prelucrare care este utilizată pentru a proiecta, simula și testa întregul proces de prelucrare înainte de a începe efectiv așchierea. Simularea are loc pe un computer PC care acționează exact ca o mașină reală.

3D Virtual Monitor – Simulare pe PC

Aplicația 3DVM oferă simulări de prelucrare precise, tridimensionale, pe baza datelor modelate ale mașinii CNC și a aplicației de prelucrare pe care o utilizați. Programele de prelucrare pot fi rezultatul din propriul Okuma Advanced One-Touch sau din alte surse, cum ar fi sistemele CAM.

3D Virtual Monitor - Comparație cu prelucrarea reală
3D Virtual Monitor – Comparație cu prelucrarea reală

3DVM utilizează specificațiile exacte ale mașinii Okuma pentru a calcula, în prealabil, dacă programul dvs. va produce în siguranță, rapid și cu exactitate piesa dorită. Micile erori dintr-un program de prelucrare pot avea un impact imens asupra productivității. În cele din urmă, funcția 3DVM elimină reparațiile costisitoare prin testarea aplicațiilor de prelucrare înainte ca acestea să intre în coliziune cu mașina CNC.

  • Identifică erorile de programare înainte de a provoca daune și evită costurile suplimentare de reparații ale mașinii CNC
  • Economisește timp pentru a verifica prelucrarea primului reper și elimină timpul de nefuncționare din producție
  • Simulează operațiunile de întrerupere și transfer repere
  • Verifică rapid și eficient sincronizările turelelor
  • Echivalent PC pentru CAS – Creează și gestionează fișierele de definiție a modelului offline și pur și simplu transferă datele către mașina-unealtă reală
  • Versiune PC de simulare care analizeaza procesul integral și apoi transferă datele către mașina-unealtă CNC

Resurse Linkuri

Citește și despre tehnologiile: