Okuma MULTUS B200II

Obținerea unei eficiențe ridicate a prelucrării prin operabilitate, precizie și putere excepționale

Strung multifuncțional CNC Okuma Multus B200II
Strung multifuncțional CNC Okuma Multus B200II

Mașinile CNC din seria Okuma MULTUS BII sunt strunguri CNC multifuncționale de uz general, care sunt concepute pentru a reduce timpul de configurare, eliminând practic fixarea repetitivă a piesei crește acuratețea prelucrării și reducând timpii non productivi.

Aceste mașini unelte CNC includ primul software din industrie pentru anticoliziune (CAS – Collision Avoidance System) combinat cu comanda numerică OSP. Această suită de aplicații pot simula întreaga prelucrare și poate detecta potențiale coliziuni înainte de a se crea evenimentul.

Construcția termică asigură o precizie ridicată, chiar și în cele mai complexe aplicații sau mediu de lucru cu ajutorul tehnologiei inteligente Thermo-Friendly Concept.

Opțiunile includ prelucrări pe axa W cu arborele secundar. Acestea pot să transfere piesa de la un universal la altul pentru a finaliza operațiile de frezare și strunjire dintr-o prindere.

OKUMA MULTUS B200II permite execuția unei game variate de operații începând cu strunjire, frezare, găurire, alezare, filetare, prelucrare canale de pană, inclusiv mortezare și danturare.

Prelucrare Demo - Okuma - Angrenaje
Prelucrare Demo – Okuma – Angrenaje pe MULTUS B300II

Având în dotarea standard axa Y și axa B (5 axe comandate numeric ), poate executa piese cu forme complexe cu repetabilitate.

Procesele de prelucrare prin strunjire și frezare pe o singură mașină, permit integrare maximă a cerințelor operatorului la precizii ridicate.

Specificații tehnice

Diametrul Max. strunjire [mm]600
Lungimea Max. strunjire [mm]550 [750]
Viteză arbore principal [min-1]6000 [5000]
Numărul de scule20 [40, 60]
Motor (putere) [kW]11./7.5 [22/15]
Curse rapide [m/min]X: 40 / Y: 26 / Z: 40
Alte funcții de prelucrareW

Modele similare