Okuma MULTUS B400II

Obținerea unei eficiențe ridicate a prelucrării prin operabilitate, precizie și putere excepționale

Strung multifuncțional CNC Okuma Multus B400II

Mașinile CNC din seria Okuma MULTUS BII sunt strunguri CNC multifuncționale de uz general, care sunt concepute pentru a reduce timpul de configurare, eliminând practic fixarea repetitivă a piesei crește acuratețea prelucrării și reducând timpii non productivi.

Aceste mașini unelte CNC includ primul software din industrie pentru anticoliziune (CAS – Collision Avoidance System) combinat cu comanda numerică OSP. Această suită de aplicații pot simula întreaga prelucrare și poate detecta potențiale coliziuni înainte de a se crea evenimentul.

Construcția termică asigură o precizie ridicată, chiar și în cele mai complexe aplicații sau mediu de lucru cu ajutorul tehnologiei inteligente Thermo-Friendly Concept. Opțiunile includ prelucrări W cu arborele secundar, proiectat să transfere piesa de la un universal la altul pentru a finaliza operațiile de frezare și strunjire fără a schimba piesa manual.

OKUMA MULTUS B400II permite execuția unei game variate de operații începând cu strunjire, frezare, găurire, alezare, filetare, prelucrare canale de pană, inclusiv mortezare și danturare.

Prelucrare Demo - Okuma - Angrenaje
Prelucrare Demo – Okuma – Angrenaje pe MULTUS B300II

Având în dotarea standard axa Y și axa B (5 axe comandate numeric ), poate executa piese cu forme complexe cu repetabilitate. Procesele de prelucrare prin strunjire și frezare orizontală și verticală pe o singură mașină, permit operarea simplă, confortabilă, cu integrare maximă a cerințelor operatorului, la precizii ridicate.

Specificații tehnice

Diametrul Max. strunjire [mm]600
Lungimea Max. strunjire [mm]750
Viteză arbore principal [min-1]6000 [5000]
Numărul de scule20 [40, 60]
Motor (putere) [kW]22/15
Curse rapide [m/min]X: 40 / Y: 26 / Z: 40
Alte funcții de prelucrareW

Modele similare