Strung CNC multifuncțional MULTUS B250II

Strung CNC multifuncțional OKUMA B250II eficiență ridicată a prelucrării prin operabilitate, precizie și putere excepționale

Strung CNC multifuncțional OKUMA Multus B250II
Strung CNC multifuncțional OKUMA Multus B250I

Strung CNC multifuncțional MULTUS B250II este de uz general, conceput pentru a reduce timpul de configurare, eliminând practic fixarea repetitivă a piesei crește acuratețea prelucrării și reducând timpii non productivi.

Aceste mașini unelte CNC includ primul software din industrie pentru anticoliziune (CAS – Collision Avoidance System) combinat cu comanda numerică OSP. Această suită de aplicații pot simula întreaga prelucrare și poate detecta potențiale coliziuni înainte de a se crea evenimentul.

Construcția termică asigură o precizie ridicată, chiar și în cele mai complexe aplicații sau mediu de lucru cu ajutorul tehnologiei inteligente Thermo-Friendly Concept. Opțiunile includ prelucrări W cu arborele secundar, proiectat să transfere piesa de la un universal la altul pentru a finaliza operațiile de frezare și strunjire fără a schimba piesa manual.

OKUMA MULTUS B250II permite execuția unei game variate de operații începând cu strunjire, frezare, găurire, alezare, filetare, prelucrare canale de pană, inclusiv mortezare și danturare.

Prelucrare Demo - Okuma - Angrenaje
Prelucrare Demo – Okuma – Angrenaje pe MULTUS B300II

Având în dotarea standard axa Y și axa B (5 axe comandate numeric ), poate executa piese cu forme complexe cu repetabilitate. Procesele de prelucrare prin strunjire și frezare orizontală și verticală pe o singură mașină, permit operarea simplă, confortabilă, cu integrare maximă a cerințelor operatorului, la precizii ridicate.

Robot integrat Okuma ARMROID

(surse montaj video: Okuma Europe, EMO Hannover 2019)

MULTUS B250II poate fi echipată cu un braț robotizat integrat ARMROID. Funcționalitatea brațului robotizat ARMROID include încărcarea și descărcarea pieselor, sustinerea pieselor – rol de lineta, îndepărtarea șpanului și curățarea în interior, asigurându-vă că mașina dvs. Okuma funcționează constant la cea mai mare eficiență.

Specificații tehnice

Diametrul Max. strunjire [mm]600
Lungimea Max. strunjire [mm]750
Viteză arbore principal [min-1]5000
Numărul de scule20 [40, 60]
Motor (putere) [kW]22/15
Curse rapide [m/min]X: 40 / Y: 26 / Z: 40
Alte funcții de prelucrareW

Modele similare

Resurse / Linkuri