Centre verticale CNC Okuma Seria MB-V

Pentru fabricarea pieselor de dimensiuni mari, Okuma adaugă MB-80V la gama de centre de prelucare verticale CNC

Centre-le de prelucrare verticale CNC Okuma, seria ACE CENTER MB-V stabilesc standardul optim pentru eficiență, utilitate și viteză mare în prelucrarea. Printre cele mai rapide din industrie. O stabilitate termică impresionantă și o depășire a mesei zero permit toleranțe strânse și precizie extremă.

Designul ergonomic cu acces frontal, amprenta la sol minim, oferind în același timp rezultate maxime. În plus, seria MB-V este ecologică și nu necesită fluid hidraulic.

Optimizarea construcției bazată pe analiza FEM și cu traverse rapide ale arborelui principal cu accelerație Hi-G se combină pentru a crea o mașină solidă, agilă, care își îndeplinește promisiunea de viteză și precizie la fiecare ciclu de prelucrare.

Performanță mai mare, efort mai mic

Când este utilizat, de exemplu, pentru prelucrarea pieselor cubice, a componentelor matriței sau a componentelor semiconductoare, centrul de prelucrare vertical excelează în special prin precizia sa repetată extremă, dinamica excelentă și frezarea de înaltă performanță. Acest lucru asigură calitate, productivitate și precizie maximă. Precizia este garantată și prin structura dublă rigidă dovedită. În plus, mașina a fost proiectată în așa fel încât să poată fi îndepărtate și cantități semnificative de așchii de aluminiu. Acest lucru garantează utilizarea maximă a mașinii

Operabilitate optimizată pentru a satisface cerințele clienților

Operarea simplă a centrelor MB-V cu controlerul Okuma OSP P300 poate fi, de asemenea, personalizată pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Sunt disponibile o serie de aplicații de inginerie de control al prelucrări avansate, cum ar fi controlul de mare viteză “Hyper-Surface” sau “Machining Navi“, pentru a evita vibrațiile în timpul prelucrării. Opțiunea software „One-Touch IGF” facilitează programarea atelierelor. „Conceptul Thermo-Friendly” de la Okuma garantează, de asemenea, fiabilitatea maximă a procesului, stabilitatea dimensională și precizia formei în lumea producției ca standard.

OKUMA Seria MB-V

MB-56VA/B

centre verticale cnc - OKUMA MB-56VA/B

Centrul de prelucrare vertical OKUMA MB-56VA este destinat prelucrării pieselor prismatice, plăci, flanşe, suporţi etc. Construcţia sa este de tip portal închis, dublă coloană, cu o mare rigiditate, ceea ce permite realizarea în timp scurt a unor repere de înaltă calitate.

Client: Symmetrica Tech

Resurse / Linkuri