MTConnect vizualizează întreaga producție cu furnizare date pentru optimizare

Beneficiile conectării mașinilor-unelte CNC OKUMA din atelierul de prelucrare

Când vine vorba de mașina CNC, chiar și cele mai mici modificări pot avea un impact semnificativ asupra eficienței întregii producții. Datele sunt importante și asta este ceea ce oferă MTConnect: informații detaliate în timp real pentru a vă ajuta să obțineți performanțe.

Prin stabilirea unui canal de comunicare deschis și extensibil pentru interconectivitate plug-and-play între toate dispozitivele, echipamentele și sistemele dvs., MTConnect permite acestor surse diferite să schimbe și să înțeleagă reciproc datele.

Aceea comunicare comună este facilitată prin utilizarea tehnologiei XML și Internet Protocol acceptate pe scară largă pentru a vă oferi date aproape în timp real din întreaga operațiune, date pe care le puteți accesa printr-o interfață de computer și analiza ulterior, a lua decizii, a optimiza, a reduce costurile de producție.

INTERCONECTIVITATE PLUG-AND-PLAY PENTRU PRODUCTIVITATE OPTIMĂ

Datorită configurației cu arhitectură deschisă a controlului nostru, orice mașină-unealtă Okuma cu control OSP este pregătită pentru MTConnect. De fapt, instalarea este la fel de ușoară ca și conectarea unui cablu Ethernet.

MTConnect- conectare mașini unelte CNC Okuma

Colectarea manuală a datelor în atelier poate fi un proces obositor, consumator de timp, care necesită ca un operator să meargă în atelier și să interacționeze fizic cu interfața fiecărei mașini pentru a colecta date.

Cu conectivitate prin sistemul MTConnect®, acest tip de activitate este eliminat deoarece datele sunt colectate automat într-un format care funcționează pentru dvs.

Datele sunt colectate în timp real, astfel încât nu există nicio întârziere în informațiile colectate și nu există nicio șansă de a deforma datele prin manipulare pentru a face ca datele colectate să pară mai favorabile.

Beneficii

VIZIBILITATE CRESCUTĂ
Obțineți capacitatea de a monitoriza fiecare mașină din atelierul dvs., de a vedea stările mașinii și de a afla când este nevoie de întreținere.

TIMPI STAȚIONARE REDUS
Previziunea când trebuie efectuată întreținerea mașinilor dvs. înseamnă că puteți planifica timpul de nefuncționare și puteți reduce timpul neașteptat.

COLECTARE DE DATE
Cu controlul ușor accesibil de la Okuma, puteți personaliza datele pe care doriți să le colectați de la fiecare mașină.

URMĂRIRE PROCESE
Înregistrarea informațiilor despre proces pentru cerințele de trasabilitate poate fi făcută mai ușoară și automată.

TRANSFER DE DATE
Introduceți automat și precis programele de prelucrare și parametrii de prelucrare (datele sculei).

RAPOARTE PERSONALIZATE
Conectarea mașinilor vă permite să vizualizați rapoartele mașinii dvs. oricum doriți să fie formatate cu datele exacte de care aveți nevoie.

MONITORIZARE DE LA DISTANȚĂ
Cu monitorizarea datelor de la distanță prin intermediul unei tablete sau al unui dispozitiv mobil, operatorii pot rămâne la curent cu ceea ce se întâmplă în magazin în orice moment.

Dacă nu sunteți întotdeauna la curent cu utilizarea exactă a fiecărei mașini, productivitatea dvs. este probabil mai mică decât credeți că este. Conectarea mașinilor dvs. vă ajută să expuneți aceste probleme – veți putea vedea starea tuturor mașinilor dvs., veți putea aduna date despre performanță și veți pune în aplicare schimbări în funcție de ceea ce puteți vedea, crescând productivitatea fără a sacrifica calitatea.

Tehnologii OKUMA de connectare

Conectivitatea este ușoară cu Okuma, indiferent de calea pe care o luați – deoarece controlul lui Okuma este un computer, este ușor de conectat și de rulat. Explorați diferitele tipuri de echipamente de conectivitate care vă pot aduce beneficii atelierului.

Fiecare mașină are un port Ethernet – nu este nevoie de hardware sau cost suplimentar pentru a vă conecta și a vă conecta la IT sau rețeaua OT este simplă, fără cerințe speciale.

Conectivitatea Ethernet vă permite să începeți să utilizați cu ușurință soluțiile de procesare a datelor din mașini-unelte CNC OKUMA.

MTCONNECT oferă informații detaliate în timp real pentru a ajuta la mărirea performanței prin stabilirea unui canal de comunicare deschis și extensibil pentru interconectivitate plug-and-play între toate dispozitivele, echipamentele și sistemele dvs. Facilitat prin utilizarea tehnologiei XML și Internet Protocol acceptate pe scară largă,MTConnect® oferă date în timp real pentru întreaga operațiune, care pot fi accesate printr-o interfață de calculator.

MTConnect

MTConnect® standardizează datele mașinilor CNC din fabrică.

La cerere aplicațiaMTConnect® și instalarea se face gratuit de către GreenBau Tehnologie.

MTConnect® este un sistem de achiziție informații pentru mașini unelte CNC, care furnizează date structurate, în timp real, privind funcționarea acestora cum ar fi: alarme, ciclu program, numărul de repere executate, starea arborelui principal, încărcarea pe axe, presiune lichid etc.

MTConnect- conectare mașini unelte CNC Okuma

Această comunicare este facilitată prin utilizarea tehnologiei XML și Internet Protocol acceptate pe scară largă pentru a vă oferi date aproape în timp real din întreaga operațiune a mașinii CNC, date pe care le puteți accesa printr-o interfață de calculator.

MTConnect- conectare mașini unelte CNC Okuma

MTConnect® oferă date din procesele și operațiile mașinilor CNC din fabrică, date care ajută la optimizarea prelucrărilor și luare de decizii mai eficiente, fabricare fără întreruperi și productivitate crescută.

Resurse / Linkuri