Cum să creați un mediu de lucru productiv în atelierul dvs.

Când aduceți un utilaj OKUMA în atelierul dvs, acea mașină-unealtă reprezintă o investiție semnificativă pentru dumneavoastra. Apreciem încrederea pe care o aveti în noi și suntem cu adevărat dedicați pentru a vă ajuta să măriți timpul de funcționare, să mențineți productivitatea și să utilizați un proces capabil care vă oferă calitatea pe care o doriți. Menținerea curată a zonei de lucru și îmbunătățirea vizibilității sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră pe termen lung. Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă asigurați că mediul de lucru este prietenos pentru productivitate.

SFATURI PENTRU UN MEDIU PRODUCTIV DE MAȘINI-UNELE

1. Curățați universalul.

Utilizați aer sub presiune și o perie moale pentru a îndepărta toate așchiile sau depunerile metalice de pe universal și bacurile de prindere.

2. Ungeți bacurile universalului.

Localizați locurile de pe portbacuri și gresați-le până ce vedeți că vaselina iese pe langă acestea. Folosiți manualul de operare și întreținere pentru a determina cea mai bună alegere de vaselină recomandată de producătorul universalului.

3. Îndepărtați așchiile de pe apărătorile telescopice și capace.

Folosind o perie moale și o cârpă moale de curățare, îndepărtați toate deșeurile sau depunerile metalice de pe capace de protecție. Când curățați, ștergeți suprafețele din oțel inoxidabil cu ulei hidraulic. Acest lucru le va menține lubrifiate și va asigura o funcționare lină.

4. Curățați sau înlocuiți geamul ușii.

Folosind un detergent de curățare neutru, asigurați-vă că geamul ușii este curat pentru o bună vizibilitate. Efectuați o inspecție completă pentru a detecta orice fisuri sau defecte care ar putea aparea în viitor. Dacă geamul dumneavoastră a depășit durata de viață, înlocuiți-l cât mai curând posibil.

5. Curăţaţi lentila luminii de lucru/Înlocuiţi becul.

Folosind un detergent de curățare neutru, curațați geamul lămpii pentru lumina de lucru și asigurați-vă că este curat și fără pete de estompare. Dacă lampa dumneavoastră nu mai functionează corespunzator sau pare afumată, înlocuiți-o cât mai curând posibil.

Resurse / Linkuri