Categories

Centru vertical CNC Brother Speedio W1000XD1

Centru vertical CNC Brother multifuncțional
Centru vertical CNC Brother SPEEDIO W1000XD1

Centru vertical CNC Brother ideală pentru relucrarea suprafețelor mari, ceea mai spațioasă mașină Brother, SPEEDIO W1000XD1 produsă în Japonia. Acest centru nou de prelucrare vertical multifuncțional poate prelucra piese mai mari, care înainte nu erau posibile pe mașini unelte CNC Brother, vă oferă astfel noi orizonturi de prelucrare spre diverse industrii noi în special cea automotivă.

Repere prelucrate pe centru vertical CNC Brother SPEEDIO W1000XD1

Capacitatea de prelucrare

O structură extrem de rigidă a fost realizată folosind datele tehnologiei de analiză acumulate în faza de proiectare. Se folosește un motor de mare putere, care demonstrează capacități excelente de prelucrare, de la gama de viteze reduse la gama de viteze medie și mare, permițând prelucrarea cu eficiență ridicată și prelucrarea intensivă. Mașina demonstrează, de asemenea, capacități ridicate pe o gamă largă de prelucrări, inclusiv prelucrări circulare și prelucrări tridimensionale de mare viteză, utilizând funcția de deplasare lină, funcția de anticipare etc.

Curse și masă suficient de mari

Cursele pe axele X/Y suficient de mari precum și masa mare permit montarea unor sisteme de prindere mai largi, astfel este posibilă prelucrarea de piese mai mari, ceea ce nu este posibil pe mașinile convenționale #30.

Masa de lucru Centru vertical CNC Brother SPEEDIO W1000XD1

Magazie scule ATC non-stop

Timpul de schimbare a sculei a fost redus prin mărirea vitezei start/stop a arborelui principal, a axei Z sus/jos și a operațiilor din magazia de scule ATC.

Magazie scule ATC ultra rapidă

Productivitate mai bună

Timpii de prelucrare sunt mai mici, prin reducerea inerției motorului și controlul optim de către noua comandă numerică CNC-D00.

Productivitate mai bună comparativ cu alte modele

Utilizare mai bună prin dezvoltarea integrată a mașinii și CN

Unitatea CN (control numeric) originală Brother oferă o varietate de funcții convenabile, cum ar fi tastele de comandă rapidă, programarea meniului, mesajele de ajutor, afișarea formei de undă a cuplului etc. Întreținerea este ușoară, iar aparatul răspunde flexibil la sistemele periferice. Utilizarea la maximum a acestor funcții vă permite să îmbunătățiți modul de lucru și frecvența de operare.

Performanță de mediu ridicată

Mașina folosește un sistem de regenerare a energiei care reduce efectiv consumul de energie, motorul arborelui eficient, pompe economice, lumină de lucru tip LED etc. Pe lângă aceasta, CN are funcții de economisire a consumului de energie, cum ar fi automatic power OFF, fiind prietenos cu mediul și performant la cel mai înalt nivel dintre mașinile #30 din lume.

Masă rotativă T-200Ad (opțional)

Contribuie la mărirea productivității în prelucrarea mai multor suprafețe, folosirea mecanismelor cu roată canelată ridică productivitatea, precizia și mărește timpul de funcționare.

Masă rotativă T-200Ad - Brother cnc

Control operații simultan

Reducerea timpului de prelucrare este posibil prin executarea simultană a schimbării sculei cu poziționarea în axele X/Y sau axe adiționale de prelucrare.

Control operații simultan - brother cnc
Specificații Tehnice
Dimensiune Masă [mm]1,100 x 500
Viteza arbore principal [min-1]10,000 / [10,000 ht] / 16,000
Numărul de scule14/21
Putere Motor (VAC) [kW]9.5 / 10.4 / 9.5
Curse Axe [mm]X: 1,000 / Y: 500 / Z: 300
Curse rapide [m/min]X: 50 / Y: 50 / Z: 56
Prelucrări / opționalelichid răcire prin arbore (CTS)

Modele similare

Resurse / Linkuri