Automatizări CNC Okuma

ARMROID

primul robot integrat în mașina CNC

Automatizări CNC Okuma - ARMROID

ARMROID este un sistem inovator de automatizări CNC OKUMA de operare a unui robot, care poate fi utilizat cu aceași senzație de operare ca și cum ar fi o mașină obișnuită fără a necesita instruire speciala, și cu o “super-fuziune” pentru a funcționa în spatiul interior de prelucrare a unei mașini inteligente. Okuma deschide o noua directie de dezvoltare a automatizării din fabrică, cu inovația unui sistem robot complet nou.

STANDROID

robot operațional CNC în spațiu compact

Automatizări CNC Okuma - STANDROID

STANDROIDautomatizări CNC OKUMA, este un braț robotic integrat în propria celulă separată, ce se poate conecta la mașinile cu comandă numerică. Reprezintă inovația următoarelor generații de roboți care sunt echipați cu primul sistem de operare robot (ROS) dezvoltați de OKUMA, meniți să vină în ajutorul operatorilor pentru lucrul ușor și în siguranță atunci când manipulează mașinile-unelte.

AUTOMATIC PALLET CHANGERS

Schimbare paleți automată (Tower APC)

automatizări CNC OKUMA - APC

OKUMA APC sunt sisteme automatizate paletare standardizat gata de utilizare. Construcția compactă a sistemului de depozitare cu un singur nivel utilizează suporturi de paleți staționare și o unitate de transfer de paleți. Mașina standard APC cu doi paleți este proiectată astfel încât aceeași unitate să fie utilizată cu APC multipaleți (piscina de paleți). Un turn APC poate oferi și mai multă flexibilitate și productivitate într-o amprentă minimă. Cu acest sistem pe două niveluri, utilizarea arborelui poate fi optimizată pentru a profita la maximum de investiția dumneavoastră.

GANTRY LOADER

Încărcare verticală tip gantry

automatizări CNC OKUMA - Gantry Loader

Gantry Loader (OGL) este o soluție încorporată de automatizări CNC OKUMA pentru încărcarea/descărcarea eficientă a pieselor cu viteză mare. În timpul încărcării/descărcării piesei de prelucrat, capul se deplasează în acea poziție, permițând încărcătorului să intre în mașină, indiferent de poziția turelei. În plus, cu rotația manuală servo-acționată și o viteză mai mare, a fost atins un timp de încărcare/descărcare a piesei de prelucrat de 4 secunde.

Resurse / Linkuri