Categories

Strunguri CNC verticale Okuma

Strunguri CNC verticale OKUMA

Okuma oferă o gama largă de strunguri CNC verticale cu o varietate de dimensiuni de prelucrat, lungimi de batiu și caracteristici opționale. Această varietate ne permite să creăm soluții de strunguri personalizate capabile să răspundă oricărei nevoi de producție.

Lăsați gravitația să vă fie prieten!

În strungurile verticale, piesele de prelucrat stau în poziție verticală. În timp ce stau în picioare, au nevoie de mult mai puțină forță de strângere decât strungurile orizontale pentru a fi ținute în poziție. Mai important, strungurile verticale pot fi utilizate pentru strunjirea obiectelor cu diametru mare și greu, care sunt relativ scurte. Piesele de prelucrat pot include piese precum roți sau discuri mari, rulmenți mari, piese aerospațiale, piese turnate grele și multe altele.

Productivitate ridicată cu strunguri verticale

Lucrul cu gravitația unul lângă altul nu numai că ușurează prinderea, dar permite și aplicarea unei forțe de tăiere mai mari. Acest lucru mărește rata de îndepărtare a cipurilor și reduce timpul de ciclu. Astfel, strunjirea verticală este semnificativ mai productivă decât strunjirea orizontală. Un alt avantaj, adesea subestimat, al strungurilor verticale este acela că în mod normal au nevoie de mai puțin spațiu decât strungurile orizontale.

Seria 2SP-V

strung CNC vertical cu două turele

strunguri CNC vertical Okuma - Seria 2SP-V

Seria LAW

strung CNC vertical prelucrare roți auto

strung CNC vertical Okuma - Seria LAW

Seria V

strung CNC vertical cu o singură turelă

strunguri CNC vertical Okuma - Seria V

Seria VTM

centru de strunjire vertical în 3 axe

centru strunjire vertical Okuma - Seria VTM

Seria VTM-YB

centru de strunjire vertical în 5 axe

centru strunjire vertical Okuma - Seria VTM-YB

Seria VTR-A

strung CNC vertical dublă coloană multifuncțional

strung CNC vertical Okuma - Seria VTR-A

Resurse / Linkuri