Categories

Centre de prelucrare CNC dublă coloană Okuma

În 1964, Okuma a introdus centru de prelucrare dublă coloană. În cei aproape 50 de ani de atunci, am expediat peste 8.000 de unități într-o gamă largă de piețe industriale. Aceasta oferă rigiditate ridicată, precizie ridicată și o linie de produse pe care clienții noștri se pot baza. Okuma rămâne în topul producătorilor de mașini-unelte cu o abordare consecventă a artei de fabricație, ideologia „Only One” pentru a produce o linie completă de centre de prelucrare cu coloană dublă pentru aproape orice aplicație de prelucrat repere mari.

Centre de prelucrare CNC dublă coloană Okuma oferă stabilitate și precizie în timp pentru toate regimurile de prelucare.

Rigiditatea și greutatea oferă o bază extrem de solidă pentru aceste mașini cu dublă coloană, în timp ce un design unic de portal susține capul de prelucrare, oferind astfel o platformă neobișnuit de stabilă pentru prelucrarea pieselor foarte mari și lungi.

Centre de prelucrare CNC dublă coloană Okuma

În plus, controlul exclusiv THINC-OSP permite configurarea și operarea rapidă. Această combinație de stabilitate, viteză și precizie face ca aceste mașini să fie ideale pentru prelucrarea reperelor de prelucrat din industria auto și automotivă. Drept dovadă sunt cele peste 8.000 de centre de prelucrare Okuma cu coloană dublă vândute în întreaga lume.

Seria MCR

centru prelucrare dublă coloană

Centre de prelucrare CNC dublă coloană - Okuma Seria MCR

MCV-AII

centru prelucrare dublă coloană

Centre de prelucrare CNC dublă coloană - Okuma Seria MCV-AII

MCR-S (Super)

centru prelucrare dublă coloană

Centre de prelucrare CNC dublă coloană - Okuma Seria MCR-S

MCR-BV

centru prelucrare dublă coloană

Resurse Linkuri