Categories

Centre prelucrare 5-axe OKUMA

Centre-le de prelucrare în 5-axe sunt o specialitate Okuma cu o gamă incredibilă de modele dimensiuni și opțiuni de mașini CNC disponibile.

Contribuția majoră a creșterii prelucrărilor CNC pe 5-axe este cererea de mărire a capacității de producție în masă și reducerea timpului de producție necesar de la semifabricat la piesa finită.

GENOS M460V-5AX

centru vertical în 5-axe

Centre prelucrare 5-axe - GENOS M460V-5AX

Seria MILLAC VH

centru vertical și orizontal în 5-axe

Centre prelucrare 5-axe - Seria MILLAC VH

Centrul de prelucrare în 5 axe OKUMA MILLAC 1000 VH este ideal pentru prelucrarea semifabricatelor de mari dimensiuni destinate industriei aerospațiale sau altor domenii industriale în care piesele pot fi realizate cu regimuri intensive. Cu un arbore pivotant, aceste mașini sunt capabile să prelucreze suprafețe înclinate cu un grad de indexare de 0,001.

Symmetrica Tech

Seria VTM-YB

centru vertical în 5-axe

Centru vertical în 5-axe - Seria VTM-YB

Pe centrul de prelucrare în 5 axe OKUMA VTM – 2000YB se pot prelucra prin aschiere piese complexe, dintr-un număr minim de prinderi. Acesta combină avantajele unui strung vertical cu cele ale unui centru de  prelucrare. Cele 36 de scule permit mașinii să execute atât operațiuni de strunjire cât și de frezare pe o singură platforma. Aceste mașini sunt ideale pentru producția eficientă de piese ce necesită frezare dură. Construcția specifică a mașinii îi conferă acesteia o rigiditate mărită care permite prelucrări de precizie.

Symmetrica Tech

MU-10000H

centru orizontal în 5-axe

centru orizontal CNC - OKUMA MU-10000H

Cea mai recentă și mai mare din gama Okuma MU decentre de prelucrare în 5-axe de mare viteză. Centru universal MU-10000H are un palet pătrat de un metru cu capacități de cuplu ridicat și cerințe de prelucrare de mare viteză. Mașina este proiectată pentru cele mai dificile aplicații, cu standardul ridicat Okuma de stabilitate și precizie de proiectare, oferind utilizatorului o platformă de producție eficientă de lungă durată.

MU-S600V

centru vertical în 5-axe

Centre prelucrare 5-axe - OKUMA MU-S600V

Seria MU-V

centru vertical în 5-axe

Centre prelucrare 5-axe - OKUMA Seria MU-V

Centrul de prelucrare vertical în 5 axe OKUMA MU-5000V este foarte eficient în cazul prelucrării matrițelor și pieselor de mare complexitate și precizie cum sunt cele din industria aerospațială, permițând realizarea acestora dintr-un număr minim de prinderi.

Symmetrica Tech

Resurse / Linkuri