Categories

Centre prelucrare CNC verticale Okuma

Centre de prelucrare CNC verticale Okuma oferă o gamă largă de soluții ce combină stabilitatea, puterea și precizia în producțiile de serie.

Seria GENOS M-V

centru vertical de prelucrare CNC

centre de prelucrare CNC verticale - Seria GENOS M-V

Centre verticale de prelucrare CNC în 3 axe seria GENOS M

Centre-le verticale de prelucrare CNC în 3 axe seria GENOS M, bazate pe tehnologia dovedită a seriei MB-V, oferă valoare OKUMA la un preț economic și accesibil. Stabile termic, precise și rigide, aceste mașini oferă o productivitate și o rentabilitate ridicată. Cu alte cuvinte, Excelență accesibilă. Echipate cu sistemul de control OSP lider în industrie al Okuma, aceste centre de prelucrare verticale ecologice au puterea și flexibilitatea de a oferi rezultate excelente la fiecare utilizare.

Seria MA-V

centru vertical de prelucrare CNC

Seria MB-V

centru vertical de prelucrare CNC

centre de prelucrare CNC verticale - Seria MB-V

Centre-le de prelucrare verticale CNC Okuma, seria ACE CENTER MB-V stabilesc standardul optim pentru eficiență, utilitate și viteză mare în prelucrarea. Printre cele mai rapide din industrie. O stabilitate termică impresionantă și o depășire a mesei zero permit toleranțe strânse și precizie extremă.

Designul ergonomic cu acces frontal, amprenta la sol minim, oferind în același timp rezultate maxime. În plus, seria MB-V este ecologică și nu necesită fluid hidraulic.

Optimizarea construcției bazată pe analiza FEM și cu traverse rapide ale arborelui principal cu accelerație Hi-G se combină pentru a crea o mașină solidă, agilă, care își îndeplinește promisiunea de viteză și precizie la fiecare ciclu de prelucrare.

Performanță mai mare, efort mai mic

Când este utilizat, de exemplu, pentru prelucrarea pieselor cubice, a componentelor matriței sau a componentelor semiconductoare, centrul de prelucrare vertical excelează în special prin precizia sa repetată extremă, dinamica excelentă și frezarea de înaltă performanță. Acest lucru asigură calitate, productivitate și precizie maximă. Precizia este garantată și prin structura dublă rigidă dovedită. În plus, mașina a fost proiectată în așa fel încât să poată fi îndepărtate și cantități semnificative de așchii de aluminiu. Acest lucru garantează utilizarea maximă a mașinii

Operabilitate optimizată pentru a satisface cerințele clienților

Operarea simplă a centrelor MB-V cu controlerul Okuma OSP P300 poate fi, de asemenea, personalizată pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Sunt disponibile o serie de aplicații de inginerie de control al prelucrări avansate, cum ar fi controlul de mare viteză “Hyper-Surface” sau “Machining Navi“, pentru a evita vibrațiile în timpul prelucrării. Opțiunea software „One-Touch IGF” facilitează programarea atelierelor. „Conceptul Thermo-Friendly” de la Okuma garantează, de asemenea, fiabilitatea maximă a procesului, stabilitatea dimensională și precizia formei în lumea producției ca standard.

Seria MF-46VA/B

centru vertical de prelucrare CNC

Seria MILLAC VII

centru vertical de prelucrare CNC

centre de prelucrare CNC verticale - Seria MILLAC VII

Seria MILLAC VII de centre de frezare verticale în 3 axe (opțional a 4-a axă) de la Okuma reprezintă topul CNC-urilor mari cu rigiditate ridicată, capacitate mare prelucrare și operabilitate ridicată. Centrul are o construcție puternică a batiului, cu nervuri amplasate optim pentru a absorbii vibrațiile și deformările din timpul prelucrării intensive. În plus sunt utilizate ghidaje tradiționale pentru cursele rapide pentru a oferi o precizie și rigiditate ridicate pe termen lung.

Seria MP-46V

centru vertical de prelucrare CNC

Centru de prelucrare vertical în 3 axe pentru piese de înaltă precizie și matrițe

Construit pe designul seriei MB Okuma, MP-46V încorporează un arbore principal de mare viteză și o structură de accelere / decelare rapidă pentru a oferi prelucrări rapide, precise și rigide de înaltă precizie cu suprafațe de înaltă calitate. Mașina rezistă la deformarea termică, oferind o stabilitate termică mai bună și o așchiere mai precisă. Echipată cu controlul numeric Okuma OSP300, lider în industria prelucrătoare CNC metale, mașina poate fi echipată cu software anti-vibrații Machining Navi și software de conturare Hyper-Surface pentru o productivitate îmbunătățită.

Resurse / Linkuri