Mașini unelte cnc multifuncționale Okuma

Mașini unelte CNC multifuncționale care combină frezarea și strunjirea într-o singură mașină compactă, oferind fabricarea pieselor pentru o gamă extinsă de industrii.

Seria MU-V

centru vertical de prelucrare CNC multifuncțional

Okuma MU-400V II

Seria de centre MU-V oferă puterea prelucrării intensive și de frezare de mare viteză, cu precizie ridicată, prin combinația de strunjire și prelucrare multifuncțională pe 5 axe. Masă trunion puternică permite prelucrarea simultană pe 5 axe și prelucrarea multiplă într-o singură prindere de piese complexe. Ideal pentru matrițe și componente aerospațiale foarte complexe.

Seria MULTUS B

centru de strunjire CNC multifuncțional

Mașini unelte cnc multifuncționale

Mașinile din seria Okuma MULTUS B sunt strunguri CNC multifuncționale de uz general, care sunt concepute pentru a reduce timpul de instalare, eliminând practic fixarea repetitivă pentru a îmbunătăți acuratețea și a reduce timpul de prelucrare.

Seria MULTUS BII

centru de strunjire CNC multifuncțional

strung cnc multifuncțional Okuma MULTUS B250II

Seria de strunguri multifuncționale CNC OKUMA MULTUS BII permit execuția unei game variate de operații începând cu strunjire, frezare, găurire, alezare, filetare, prelucrare canale de pană, inclusiv mortezare și danturare. Având în dotarea standard axa Y și axa B (5 axe comandate numeric), poate executa piese cu configurație complicată. 

Seria MULTUS U

centru de strunjire CNC multifuncțional

Mașini unelte cnc multifuncționale

Experiența practică și inovațiile Okuma determină conceptul mașinilor CNC multitasking MULTUS U3000, MULTUS U4000 și MULTUS U5000. Bazate pe un pat plat ortogonal solid, acestea oferă deplasări mai mari pe axa Y, o a doua turelă (opțional), capacități mai mari de acționare pentru uneltele rotative (frezare), precum și cel mai recent control numeric Okuma OSP300 cu monitor mai mare (diagonală a ecranului de 19 inch) și panou de comandă ergonomic.

Seria VTR-A

strung vertical CNC multifuncțional

Mașini unelte cnc multifuncționale

Mașinile din seria VTR-A își arată puterea în prelucrarea materialelor plate, cilindrice și dificil de prelucrat. Cea mai înaltă stabilitate termică din clasa sa, frezarea de înaltă calitate, ușurința de utilizare născută din perspectiva magaziei de scule. În toate aceste domenii, seria VTR-A depășește conceptele convenționale de mașini multitasking pentru avantaje imense ale amprentei la sol redusă.

Resurse / Linkuri